2016-09-09 10:17:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Megoldhatja anyagi gondjait

Napi horoszkóp szeptember 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Egy remek ötlettel rukkol elő a munkahelyén, mégis lesznek olyanok, akik csak fanyalognak a hallatán... Ne foglalkozzon velük, a főnökének nagyon tetszik a javaslata. Felébred önben a féltékenység, pedig teljesen alaptalan a dolog, megbízhat a párjában!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Eléggé elfáradt a héten, így ma már nehezen megy a munka. Pedig délután váratlanul még egy sürgős elintéznivaló is adódik. Tudja le a feladatot, hogy nyugodtan tölthesse a hétvégét! Az este már jó hangulatban telik.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Elég félreérthetően viselkedik, ezzel pedig felkelti a párja féltékenységét. Ha társaságban vannak, válogassa meg jobban a szavait, és legyen egy kicsit visszafogottabb! Értékelni fogja a partnere, ha erre odafigyel.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Merkúr ma lép a Mérleg jegyébe - minden, amit most tesz, jelentős lesz a jövője szempontjából! Ha régóta tervez valamit, akár életmódváltásról, akár egy új hobbiról van szó, ma kezdjen bele. Este ragyogóan érezheti magát a barátai társaságában.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma arra vigyázzon, hogy ne essen túlzásokba, sem a munkát, sem a költekezést illetően. Egyébként remek formában van, az új kihívásokkal is meg tud birkózni. Ne akarja minden áron keresztül vinni az ötletét, mindenki értékelni fogja, ha képes ezt elengedni...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Annyira sok a teendője, hogy ez segít ma önnek elterelni a figyelmét a lelki problémákról. De ez nem jelent igazi megoldást - próbáljon egy kicsit megnyílni, legalább a szeretteinek mondja el, ami bántja!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A jelenlegi ötleteiből valami csodálatos dolog jöhet létre. Ön tudja, mit akar, és ne engedje, hogy lebeszéljék erről. Vigyázzon, ne adjon hitelt minden kósza pletykának!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Összpontosítson a feladataira, jó lenne, ha ezeket letudná délelőtt. Ön gyorsan fel tudja ismerni, ha valaki nem őszintén közeledik önhöz. Legyen résen, nem minden úgy van, ahogyan mások mondják...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma sokat tehet azért, hogy megoldja az anyagi gondjait. Talán csak alaposabban át kellene nézni a pénzügyeit, és rögtön kiderülne, hogy nem is akkora a baj, mint hitte! A délután már jó hangulatban telik.

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Valaki megpróbálja önt provokálni, rosszízű megjegyzésekkel keseríti meg a napját. Álljon ki magáért, nyugodtan kérje ki magának a sértő szavakat! A párja önt védi, akkor is, ha veszekedésre kelül sor a rokonságban.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Jól teszi, ha utánajár a bürokratikus ügyeknek, ezzel megelőzheti a nagyobb problémát. Főleg az ingatlannal kapcsolatos papírmunkát kellene kétszer is ellenőriznie. A munkahelyén jól halad a feladataival, délután már a hétvége programjait tervezheti.

Halak: II. 19. - III. 20. 
Egy régi ismerőssel futhat össze az utcán, és felelevenítik a közös emlékeket. Érdekes információkat is hallhat tőle, amik önt is érintik. A munkahelyén váratlan konfliktussal kell számolnia, tisztázza mielőbb a félreértést!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: